Met trucs om te winnen: kunt u de gokkasten te slim af zijn?

Win zoveel mogelijk met zo weinig mogelijk inzet. Is dat mogelijk? Moet er een manier zijn om moderne gokkasten te dwingen tot uitbetaling? Ja en nee, zeg maar experts. In het verleden zijn er veel manieren geweest om deze machines te slim af te zijn. Op de moderne machines van vandaag is manipulatie vrijwel onmogelijk. Afgezien daarvan is fraude nog steeds een strafbaar feit.

Iedereen die zijn geluk beproeft met gokkasten moet het op de eerlijke manier proberen. Tegenwoordig worden twijfelachtige tactieken snel herkend en dienovereenkomstig gestraft. Iedereen die in een casino (online of ter plaatse) vals speelt, is strafbaar en kan veroordeeld worden tot zware boetes, tot en met gevangenisstraffen. Toch zijn er heel legale gokkasten trucjes die werken.

Welke legale trucjes maken het spel makkelijker te spelen?

Er zijn een hele reeks trucs en tips over hoe je geld in je portemonnee kunt houden aan het einde van het spel. Omdat niemand terug moet vallen op illegale trucs.

Kijk uit voor de jackpot

Wie hoopt een grote jackpot te winnen, moet kiezen voor een progressieve gokautomaat. Als u graag speelt in plaats van wint, kies dan voor een machine met een kleinere jackpot. Deze machines bieden meestal meerdere kleinere winsten, het plezier van het spel neemt toe. Slots die een hoge jackpot beloven, moeten ook eerst worden gevoed met een overeenkomstige hoeveelheid geld.

Stel budget in

Een zelfopgelegde limiet is de be-all en end-all in het spel van de gokautomaat. Bepaal vooraf wat u bereid bent te riskeren. Zodra deze limiet is bereikt, stop met spelen. Vaak kunt u zelf de hoogte van de inzet bepalen. Van één procent tot meerdere euro’s per draai zijn mogelijk. Natuurlijk is de winst hoger als de inzet was, maar je zult meer plezier hebben als je minder investeert. Het juiste beheer van het geldrisico is de beslissende weg naar succes of mislukking.

Turbogokkasten

Welke uitbetalingsratio?

De uitbetalingsratio’s variëren van gokkast tot gokkast. Met andere woorden: de uitgekeerde bedragen variëren. Daarom moet u alleen de echt lucratieve machines in uw spel opnemen. Kijk uit voor machines die een kans van 95 tot 99 procent beloven. Internetfora kunnen waardevolle tips geven.

Welke machine past bij mij?

Een spel bij een machine die je niet leuk vindt of waarvan je niet weet dat het op de lange termijn onaantrekkelijk kan zijn. Natuurlijk moet je eerst de verschillende machines leren kennen, maar te ingewikkelde spelprocedures en/of regels frustreren je op de lange termijn. Daarom moet u in de eerste plaats beslissen over een machine en deze consequent bespelen.

De machine wint niet? Verander je online gokkast spel!

Eindeloos gokken op één en dezelfde machine zonder ook maar één vermoeide cent te winnen is zinloos. Het aanbod aan machines is groot. Beproef je geluk bij een andere. Twee niet-betalende machines naast elkaar zijn zeldzaam. In geval van twijfel, probeer gewoon de aangrenzende machine.